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Radiocommunications (Spectrum Licence Limits) Direction No. 1 of 2012 (Amendment No. 1 of 2012)

I, STEPHEN MICHAEL CONROY, Minister for Broadband, Communications and the Digital Economy, amend the direction given to the Australian Communications and Media Authority on 2 February 2012, under subsection 60(10) of the Radiocommunications Act 1992 and subsection 33(3) of the Acts Interpretation Act 1901.
[bookmark: _GoBack]Dated 14 December 2012
STEPHEN MICHAEL CONROY
Minister for Broadband, Communications and the Digital Economy
_______________________________________________________________
1 Name of Direction
This Direction is the Radiocommunications (Spectrum Licence Limits) Direction No. 1 of 2012 (Amendment No. 1 of 2012).
2 Commencement
This Direction commences on the day it is made.
3 Variation
The Radiocommunications (Spectrum Licence Limits) Direction No. 1 of 2012 is amended as set out in the Schedule to this Direction.



Schedule		Amendments

[1] Subsection 3(1), definition of associate (subparagraph (a)(iv)) 

omit the subparagraph
[2] Subsection 3(1), definition of associate (subparagraph (b)(iii)) 

omit the subparagraph
[3] Subsection 3(1), definition of associate (subparagraph (c)(i)) 

omit
relates to 

substitute
is for 

[4] Subsection 3(1), after definition of associate

insert
carrier has the same meaning as in the Telecommunications Act 1997.  

[5] Subsection 3(1), after definition of designated area

insert
public mobile telecommunications service has the same meaning as in the Telecommunications Act 1997.

[6] Subsection 3(1), definition of relevant agreement

omit
other than an agreement between carriers
substitute
 other than a Roaming Services Agreement or an agreement between carriers

[7] Subsection 3(1), after definition of relevant agreement

insert
Roaming Services Agreement means an agreement between carriers for the principal purpose of enabling end-users of public mobile telecommunications services supplied by one carrier to use public mobile telecommunications services supplied by another carrier, in geographic locations where the first-mentioned carrier’s public mobile telecommunications services are not available.  

[8] Subsection 4(1), paragraphs (a) and (b)

Omit 
(a) 	20MHz of spectrum available in the designated area in the frequency band 703MHz to 748MHz; and
(b)	20MHz of spectrum available in the designated area in the frequency band 758MHz to 803MHz.

Substitute

(a) 	25 MHz of spectrum available in the designated area in the frequency band 703 MHz to 748 MHz; and
(b)	25 MHz of spectrum available in the designated area in the frequency band 758 MHz to 803 MHz.
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